Младоженците Микаела и Мич решават да направят сватбената си церемония на

...
Младоженците Микаела и Мич решават да направят сватбената си церемония на
Коментари Харесай

Едно специално място, двама влюбени и една любопитна птица - най-добрата сватбена снимка за годината

Младоженците Микаела и Мич решават да създадат сватбената си гала на далечен планински връх в Уислър, Канада. И както всяка двойка на специфичния си ден, са наели фотограф, който да запечата най-вълшебните им мигове.
 Михаил Минков - един българин измежду 25-те най-хубави астрофотографи в света и Milky Way Photographer of the Year за 2023 година
На лов за звезди - един българин измежду най-хубавите астрофотографи в света

Как се снима Млечният път в 360-градусова гледка на зимната и лятната арка

По време на сватбата фотографката Тара Лили улавя един много непредвиден миг, който се трансформира в безусловно неповторим кадър.

Когато младоженецът стартира да рецитира обета си, внезапно от небето се спуска явно любопитна сойка, която каца навръх главата на булката. Заради неочаквания гост, всички на церемонията остават сюрпризирани, само че най-много младоженците. А реакцията на Микаела е повече от очарователна. На фрагмента я виждаме в прелестна рокля, ахнала от изненада.

" Шокът, изненадата и смехът на Микаела не бяха задоволителни, с цел да накарат тази птица да си тръгне ", спомня си фотографката за уловения миг, който е споделила и в Instagram профила си.

Кадърът даже ѝ печели огромната премия на International Wedding Photographer of The Year за 2023 година, написа People.

По мотив оценката си Тара Лили споделя малко повече за събитията към фотографията с пост в обществената мрежа. Тя изяснява, че поляната, на която е снимала сватбата, е дом на редица животни, в това число птици.

" Ако сте посещавали Уислър през зимата, може би сте виждали тези дребни птици да забавляват скиорите, чакащи на опашката на лифта, като кацат на щеките им ", написа фотографката.

Лили и брачният партньор ѝ Стив дружно основават както Tara Lilly Photography, по този начин и Whistler Elopements - компания, с която оказват помощ на двойки да възнамеряват авантюристичен сватби в дивата природа на Уислър, Канада.

В страната сойката е публикуван тип. Птицата постоянно може да бъде видяна по лагери и проучвателен станции, като следва " туристи и скиори по пътеки в провинциални, териториални и национални паркове ", написа Canadian Geographic. Освен това представителите на този тип прелитат и към региони, на които има и къмпинги на хора, като не е рядко събитие да се възползват да крадат храна.
 Фотографът Стефан Ървайн и впечатляващите му фотоси на изоставени села край Хонконг
Необичайната хубост на изоставените китайски села

Когато природата си върне властта

Е, в тази ситуация със сватбения кадър, кацналата на главата на булката сойка очевидно е съумяла да си открадне единствено внимание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР